Kurser

På denne side kan du tilmelde dig vores kurser eller læse mere om, hvad der generelt gør sig gældende for vores kurser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kursus@svesoef.dk

Generelt for kurser

Kursustilmelding

Husk at oplyse dit fulde navn og cpr. nr. Den information du opgiver bliver brugt til at lave dit/dine certifikater. Har du opgivet fejlagtige oplysninger skal vi lave nye certifikater, og det koster 500 DKK pr. certifikat 

Du kan tilmelde dig enten som privatist med egenbetaling, eller du kan angive et rederi/firma som skal betale for dig. Hvis et firma skal betale for dig skal du angive en kontaktperson inkl. mailadresse, CVR nr. og evt. EAN nr.. Vi har også brug for adresse på firmaet, når vi skal sende en faktura.

Du får automatisk tilsendt en bekræftelse til din egen mailadresse, når tilmeldingen er gået igennem. Vær opmærksom på at den kan risikere at ryge i dit spamfilter!

7 dage inden kurset modtager du en reminder, hvor der også er link til information om mødested og -tid, samt hvad du bør medbringe på kurset.

Påklædning

Brandskole

Ikke-brandbar fuldt dækkende underbeklædning, f.eks. bomuldskedeldragt, uldundertøj, eller tilsvarende beklædning. Tykke uldsokker er også gode. Svendborg Brandskole udlåner al nødvendig brandudrustning til brandkurser. Der er fælles omklædningsfaciliteter og mulighed for bad. Smykker, ure og piercinger må ikke bæres under kursusforløb.

 

Søsikkerhedskurser

Skiftetøj, evt. sportstøj eller anden let påklædning og et håndklæde. Der er fælles omklædningsfaciliteter.

Seneste tilmelding/afbud

Afbud modtages indtil en uge/syv dage før kursusstart uden gebyr, enten via mail kursus@svesoef.dk eller telefon 6121 0484.

Hvis du aflyser kurset senere end én uge før kursusstart, opkræves 50%
af den samlede pris.

Ved udeblivelse eller aflysning på kursusdagen, opkræves den fulde kursuspris. Afbryder du selv kurset undervejs eller gennemfører ikke kurset af anden grund, opkræves ligeledes fuld kursuspris. 

Sundhedsbevis

Du skal have gyldigt sundhedsbevis for at må deltage på vores kurser.

Privatister

Vi sender en opkrævning ca. en uge inden kursets start. Beløbet skal være betalt inden kursusstart. Er betaling ikke modtaget, bliver certifikatet/certifikaterne ikke udleveret ved endt kursus.

Mødested/mødetid

Medmindre andet bliver oplyst, gælder følgende:

  • Brandkurser: Poul Smeds Vej 20, 5700 Svendborg, mødetid kl. 08.00

 

  • Søsikkerhedskurser: Svendborg Søfartsskole, Overgade 6a, 5700 Svendborg, mødetid kl. 08.00

Aflysning

Svendborg Søfartsskole kan aflyse kurser senest 7 dage før kursusstart.

Parkering

Parkering ved Søfartsskolen

Der er parkeringsplads ved siden af skolen. Man kan ligeledes parkere flere steder omkring Svendborg havn og gå op til skolen.

 

Parkering ved Brandskolen

Man kan holde lige ud for bygningerne

Ulykkesforsikring

Vi gør opmærksom på, at det er arbejdsgivers ansvar, at ulykkesforsikring er tegnet for hver kursusdeltager.

Overnatning/forplejning

Forplejning

Kursusafgiften dækker, ud over kurset, formiddagskaffe, middagsmad og eftermiddagskaffe.

Hvis vi skal tage hensyn til religion, allergier eller andet, skal du kontakte skolen i god tid inden kurset på 6221 0484 eller kursus@svesoef.dk.

 

Overnatning

Du er selv ansvarlig for at booke overnatning og øvrige måltider. Det er desværre ikke muligt at overnatte på skolen i forbindelse med kurser.

Skolens regler

Dit ophold på vores kurser sker under vores regler. Det betyder, at du ikke må medbringe alkohol/narkotika, være spirituspåvirket eller påvirket af euforistoffer, samt sløvende medicin. 

Kursustilfredshed

Vi laver deltagerevalueringer på alle vores kurser, og arbejder løbende på at forbedre og videreudvikle vores kursustilbud.

93% af vores kursusdeltagere vurderer deres personlige udbytte af kurset som værende tilfredsstillende (2023).